Världens bästa träsktrollsuppfödare!

Har nog missat att berätta att vi inte bara fick en buckla för Årets Bruksborder. Världens bästa träsktrollsuppfödare hade också med sig ett pris. Ett pris som jag får behålla och inte behöver lämna tillbaks efter ett år. I samband med Årets Border för två veckor sedan överlämnade hon ett silverarmband med en hundberlock. Armbandet är modell byggsats, där man själv bygger på med nya berlocker efterhand. Jag, som normalt sett inte är mycket för armband, verkligen älskar det här. Tack Karin! Idag har jag försökt häva lågkonjukturen genom att bl a bygga på med två berlocker. Så här ser det ut nu, och det kommer nog snart utökas ytterligare.

090529B

Längst till höger ser man hunden, bakifrån. Fick inte till någon bättre vinkel utan att ta av mig armbandet, och det var jag för lat för, men ser man den framifrån så är det ingen tvekan; det ÄR en bruksborder. 🙂

Hävde lågkonjunkturen lite till genom ytterligare några inköp, så nu är sommargarderoben räddad.

Denna ljuvliga kväll har, fram till nu, tillbringats med grillat på altanen. Helt underbart! Risken är överhängande att det blir repris i morgon. 😉

Nä, någon hundträning blev det inte idag, men vi har ju hela helgen på oss – typ! 😉

3 reaktioner på ”Världens bästa träsktrollsuppfödare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s