Packningsångest

I morgon åker jag och Karlsson till Arboga och Årets Border. Husse, Iza och husvagnen ska vara hemma…

Big ångest!

Förvisso har jag en hel kombi av större modell som jag kan fylla med prylar, men … ingen husvagn?!

Att jag dessutom ska byta boplats en gång under helgen gör att jag måste försöka packa smart, i rätt ordning och helt enkelt… tänka till. Jobbigt!

Sen har vi ytterligare ett problem; väderleksprognosen… Senast igår morse visade prognosen +5° och ösregn för lördag (utställningsdagen) och sen var det ändrat vid 10-tiden. Och nu ser det ut så här. Undrar om man kan tro på det? Får väl göra som Lena gjorde förra helgen, inför en Gotlandstripp som utställningssekreterare; packa för allt utom snöstorm…

090513A

Ikväll är det dessutom sjuhäradsträning så när jag ska hinna packa vet jag inte. Men det löser sig nog. Har dock bestämt mig för att INTE städa innan jag åker. Husse och Iza ska ju också ha något att pyssla med i helgen. 🙂 Alla pelargoner måste dock ses till så att de överlever inomhus under helgen. Med tanke på ev. frostnätter får de hålla sig inne. Tror inte husse är så sugen på att bära dem in och ut.

7 reaktioner på ”Packningsångest

 1. Äsch , det kan väl inte vara så mycket att packa till er två.
  En kudde till dig och en till Karlsson en hundkam +lite kläder+hundmat.
  Ska ni bo i stuga vid utställningen?
  Lycka till:)

  • Torsdag natt i husvagn med pappa + fru och Gino. Fredag och lördag natt i stuga med fem människor till och okänt antal hundar. *puh*

   Tack. 🙂

 2. Men Lotta, du har iaf en stoooor bil att packa! Vad ska jag ta med mig i min lilla väska? Tror inte det finns plats för alla väderleker utom snöstorm i den. *hmm* Man kan väl alltid gå in och värma sig om det blir kallt 😀
  Ska bli så roligt att ses! Ringer när vi är framma på campingen på fredag. Kör försiktigt!
  Har du fått något PM än?

  • Jodu, jag har nog tänkt på dig och insett att jag har det rätt bra i jämförelse. 😉 Man blir bortskämd av husvagnen.

   Och jo, jag har fått pm nu.

 3. Guuuud vad du är duktig som klarar av att låta bli att städa!
  Hur jag är när det gäller den saken vet du ju… 😛
  Jag förstår precis dina packningsbekymmer. När jag ska åka någonstans undrar alltid folk om jag ska vara borta i en månad, alternativt flytta. Men jag verkligen AVSKYR att inte ha med mig tillräckligt eller fel kläder och/eller grejer. Och lämnar jag nåt ”nödvändigt” hemma så kan jag ju ge mig f*n på att just den/de grejerna hade jag behövt.
  Varför tar du inte husvagnen då, så du kan packa ”allt”? Eller är du som jag och inte drar husvagn? I så fall får du väl ”dressera” hussen som jag har dresserat min. så att han kör och ställer husvagnen på plats och sedan kommer och hämtar. Himla trevlig ”cirkuskonst”, faktiskt. 😀

  Ha det gôtt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s