Förnekelsefasen

Som jag konstaterade i en kommentar igår så infann sig förnekelsefasen. ”Jag är inte sjuk, jag har inte feber, det gör inte ont i halsen, jag är inte snuvig.”

Följdaktligen packade jag in pysslingen i bilen och åkte till klubben iaf. Storasyster fick husse ta hand om, hon kändes som lite ”too much”.

Tanken var att träna passivitet, och det gjorde vi. Men jag kunde självklart inte hålla mig ifrån att träna lite annat också. Han skötte sig jättefint. Fick även till en budföring med den roliga mottagaren från i lördags. Jobbar nu stenhårt på att han inte ska tjuvstarta från mig. Vi får se om det fastnar?

Konstaterade även att olika människor har lite olika krav på sig själva (och sina hundar). Han som vann KM i bruks i lördags tillhör kategorin med mycket höga krav. Det var debut för hunden och de fick ihop 308,5 poäng i appellklass! Av 320 möjliga! Och han var inte riktigt nöjd för på ett par moment hade han bara haft 9/9,5…. Det är självklart upp till var och en men någon sådan perfektionist kommer jag nog (tyvärr?) aldrig att bli. Tycker det är rätt skönt att kunna glädja mig även åt mer blygsamma poängsummor. Å andra sidan är det väl därför vi aldrig lär hamna på SM.

3 reaktioner på ”Förnekelsefasen

  1. Känner precis som du… visserligen heter det ju att man ska ”träna för 10:or” men får jag ihop 8:or o 9:or på tävling så är jag i allmänhet jättenöjd. Klarar nog inte att vara tillräckligt mycket perfektionist för att ta mig till SM, nej…

  2. Jag är precis som du där! Skulel varit såååå glad över sånna bra poäng som han fick.
    Tack för mejlet med infot! Satt igår och kollade runt på lite hemsidor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s