Jultomte på G?

Idag har det fotats för jobbets räkning. Karlsson, som normalt inte gillar att bli fotad, försökte snika sig in på bilderna titt som tätt (och fick även vara med på en). När den professionella modellen hade jobbat klart tog fotografen några snapshots på djuret.

När jag ser bilden inser jag att det är en jultomte-wannabe jag när vid min barm. (Eller åtminstone ger mat två gånger om dagen. 😉 ) Det gråa skägget går inte av för hackor och skulle väl behöva en ansning men … det är ju snart jul. 🙂

131108AFoto: Dan Fehrm

2 reaktioner på ”Jultomte på G?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s