Uncategorized

Min skugga – nu ett steg före…

…eller fyra.

Iza har ju alltid varit min skugga inomhus. Om det finns möjlighet att vara inom två meters radie från mig så är hon det. Stänger jag en dörr mellan oss så ligger hon gärna tätt tryckt mot dörrens utsida. Så tätt att jag inte kommer ut om jag inte kör ett litet pass fjärrdirigering; ”sitt” – ”stå”.

Efter 12,5 år tillsammans i samma hus läser hon mig så bra att hon nästan vet vad jag ska göra och vart jag är på väg innan jag själv vet det. Hon ligger oftast ett eller flera steg före. Det är inte ofta hon har fel. Om hon skulle vara osäker så ställer hon sig helt enkelt tätt framför mig och backar, samtidigt som hon blockerar vägen, för att reda ut hur och vad jag tänker. ”Flytta på dig” är ett rätt vanligt förekommande kommando.

Men som sagt; oftast flera steg före. 🙂

 

Tänk om husse hade 25% av hennes förmåga att räkna ut vad jag tänker…? 😉

2 reaktioner till “Min skugga – nu ett steg före…”

  1. Instämmer ang hussarna… Igår började jag fundera över varför man måste fråga mig om det går att stoppa in mer saker i diskmaskinen – när man står i köket och lätt kan öppna luckan och titta efter?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s