Uncategorized

Orolig terrier

Igår kväll satt jag framför TV:n. I soffan låg Karlsson, djupt sovande. Helt plötsligt är det någon som börjar gråta på TV:n och presterade ett ganska högljutt snyftande. I soffan sätter sig den lilla terriern käpprakt upp, stirrar intensivt på mig i ca 30 sekunder. När han konstaterat att det inte är jag som gråter och att det inte finns några tårar han måste ”torka” välter han och fortsätter sova… Visst blir man lite varm i hjärtat?

(Det är de här korta inläggen som hamnar på FB numera, tyvärr, och som jag kommer sakna i min egen blogg när jag går tillbaks någon gång i framtiden… Det kommer förhoppningsvis bli mer dubbleringar i fortsättningen. Ni som hänger med både här och på FB får helt enkelt tugga i er. 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s