Uncategorized

Winter strikes back!

Den där vintern som man, om man var optimist, trodde att vi var av med har fått ett tragiskt och fullständigt onödigt återfall. Snödjupet närmar sig decimetern, and still snowing… 😦 Inte särskilt otippat i och för sig. Jag menar.. jag har upplevt halvmetersåterfall i april (hittar tyvärr inte fotot på trädgårdsmöblerna draperade i halvmeterdjup snö) så vad är väl då en decimeter? Om väderleksprognosen stämmer lika bra för morgondagen som den gjorde för inatt, och idag, så lär den dock inte bli långvarig.

För övrigt undrar jag vad F*N WordPress gjort med användargränssnittet?! Helt skruvat och jättekonstigt… 😦

För att muntra upp oss lite kör vi en sommarbild till dagens inlägg.

Bild

(Hittade tillbaka till det ordinarie gränssnittet efter att jag postat inlägget, men undrar fortfarande var jag hamnade i första läget? Scary…)

6 reaktioner till “Winter strikes back!”

  1. Så snäll är jag inte. Skickar mer än gärna vidare så att det blir rättvist fördelat. 😉

 1. Som Flappen redan berättat på Fb så har vi också fått snö här. Är inte det illojalt mot mig att hon gillar det? Kan man anmäla henne till facket för något?
  Jag tycker Wp har blivit lite allmänt klyddigt med hur adm.panelen ser ut och det är svårt att hitta tillbaka till sin sida när man kollat statistiken tex….
  Men det är säkert snöns fel 😉

  1. Prova du med facket. Är onekligen nyfiken på resultatet? 😉

   Som sagt; jag hittade ju tillbaks till det ”vanliga” sen, men tusan vet var jag hamnade först? Det var nog mer tur än skicklighet att jag lyckades post inlägget. Och oavsett VAD som går åt he…te så är det självklart snöns fel. ALLT är snöns fel. 🙂

 2. Tidigare i veckan tänkte jag ”hm, vi hade kanske inte behövt hyra ridhuset till den där lydnadstävlingen på söndag”. Det skulle jag ju inte ha tänkt, uppenbarligen… Och så är det ruskigt märkligt att när det har töat bort överallt annars, så nog f-n ligger det kvar på planen på klubben?!

 3. Jag kan möjligtvis ha en viss förståelse för dom snö-talibaner som tycker att det är mysigt med snö till jul, och kanske en liten stund i januari. Men dom som hurrar på typ FB nu, i mars, i Skåne… Flytta till norra delen av landet då, om ni är så j-a förtjusta i lappmöglet… (Ja, jag anmäler mig härmed till din hata snö och vinter klubb…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s