Uncategorized

Hundnörd on the loose i storstan…

När husse fick biljetter till Ljust & Fräscht i julklapp började han drömma om en hotallnatt i Göteborg i samband med detta. Ett rätt klent surrogat för svågerns två veckor i Thailand över jul och nyår, men bättre än inget, typ…

Igår var det dags och hotellrum var bokat på Gothia Towers, runt hörnet från Scandinavium där showen gick.

Vi åkte ner på eftermiddagen och började med ett snabbt shoppingvarv i stan. När jag kryssade fram som en målsökande missil framgick det rätt tydligt vem man egentligen är. 😉 Jag (vi, men husse följde liksom bara med, och väntade utanför…) började på Naturkompaniet där jag införskaffade ett vattentätt fodral till iPhonen eftersom det gamla uppenbarligen flyttat hemifrån. Bra att ha vid blöta hundpromenader. Det blev också en trebent, ihopfällbar pall med teleskop-ben. Bra att ha för kortare sittningar i skogen och t ex på bruks-SM när man vill sitta en liten stund. Sen travade vi vidare till Designtorget där jag shoppade loss på en matlåda med inbyggd kylklamp i locket. Bra att ha till hundgodis varma sommardagar…

Idag gick turen till IKEA där det köptes ett litet sidobord att ha mellan fåtöljerna, några glas och en dörrmatta (ibland kan jag bete mig som en vanlig människa!) och avslutningsvis Biltema där det blev en stolryggsäck till lydnadsprylarna samt en mer hundvänlig husvagnstrappa… Nämnde jag att jag har hund(ar)? 🙂

Resten av kvällen ägnade vi bl a åt att åka hiss på Gothia, i ca 20 minuter, mellan entréplan och våning 23. Hisskrället vägrade släppa av oss där vi skulle bo, på plan 21. Vi provade för säkerhets skull två olika hissar innan vi gav upp och fick nyckelkortet omkodat, blev avsläppta på rätt våning och kunde slappa på rummet en liten stund. Våning 21 innebär ju en rätt spektakulär utsikt för övrigt, och man bör inte ha anlag för svindel antar jag?

Och är man på Gothia ska man tydligen äta deras berömda räksmörgås så det gjorde vi lydigt innan vi knallade tre minuter till Scandinavium.

Showen handlar ju om jakten på det perfekta hemmet, som i sin tur ska leda till det perfekta livet – på ett ungefär. Showen hann inte ens börja innan jag kände mig träffad. Det räckte liksom med scendekoren…

Say no more… 😉

Många goa skratt blev det i alla fall och jag tror husse var mer än nöjd med julklappen.

Idag blev det en helt fantastiskt lyxig hotellfrukost innan den ovan beskrivna, och snabbt avklarade, shoppingturen. Sen fick det räcka med Göteborg för lantisarna och vid lunchtid åkte vi hemåt och samlade ihop hundarna som varit utarrenderade på olika håll. Och som vanligt konstaterar jag; borta bra men hemma bäst!

2 reaktioner till “Hundnörd on the loose i storstan…”

  1. Jag tror inte att 21a våningen är nåt för mig… även om utsikten är fantastisk! (Jag får svindel när husse står på stege hemma, typ)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s