Uncategorized

O aj aj aj aj buff…

När trollmor har lagt de 11 små trollen och bundit fast dem i svansen…

De som inte minns den klassiska vaggvisan kan kolla här (ganska impad av att jag hittade en version med en hundvalp?!):

Nåja, några 11 troll har jag ju inte, och inte band jag fast dem i svansen heller, men jag kunde konstatera att mina gardinsurrogat som införskaffades förra veckan föll i god jord när de presenterades för de två trollen i vardagsrummet igår kväll. En grå puffkudde till det stora trollet och en supermjuk fleece(plysch?)pläd till det lilla trollet. Vad ska man egentligen med gardiner till? 😉

För övrigt går det sakta framåt. Det mesta av möblerna är på plats men vi är inte riktigt överens om möbleringen än – jag och Karlsson alltså. 🙂 Ja inte jag och jag heller. Eller jag och husse. Husse är dock den som har minst synpunkter. 🙂

Att ställa soffan kloss intill elementet tycker varken jag eller husse är någon bra idé. Terriern tycker den är alldeles lysande. Både utsikt och värme – kan det bli bättre? Den här varianten anser han vara mindre lyckad, men han blev ju lång i alla fall… 🙂 Hur han hade tänkt ta sig därifrån förtäljer inte historien eftersom curlingmatte räddade honom. Och flyttade soffan lite närmare det åtråvärda fönstret. 🙂

Mer inredningsblogg än så här blir det inte idag. Det är många saker som fattas än så länge men nu tar vi det lite pö om pö. Det mest väsentliga är på plats (inklusive de nya fåtöljerna som är supersköna) och jag har till och med provplacerat några böcker i nya bokhyllan. Vi får väl se om jag får loss dem i morgon eller om färgen behöver mer tid på sig för att bli genomtorr?

4 reaktioner till “O aj aj aj aj buff…”

  1. Som Karlssons företrädare kan jag meddela att vi är nöjda med placeringen av soffan, och plyschen och bristen på gardiner 😉

    Du kanske får ett helt gäng med ”målar”böcker 😀

    Hundarna dina kan konsten att vara fullständigt avslappnade, tror jag de så mysiga attiraljer som de får att ligga på.

    1. Gardinerna kommer Anki, bara inte just då – i förra veckan.

      Böckerna släppte taget om hyllan vid test i morse så nu blir det påfyllning med resten under helgen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s