Veckans bukett, bland annat

Egentligen var de som vackrast i morse, men vem hann fota då? Inte jag i alla fall, som snoozat en halvtimme längre än rekommenderat.

Tulpaner i all ära, men tänk när det är blommande pelargoner på bilderna! Eller syréner? Eller hundar i grönt gräs? Eller bara grönt gräs? Eller…?

Jag längtar mig sjuk, men nu är ju den vidriga januari över i alla fall, och dagsljuset varar längre och längre för varje dag som går. När jag idag sprang igenom Coop Bygg (för att köpa sandpapper och en pensel) hade de plockat fram trädgårdsmöblerna. T R Ä D G Å R D S M Ö B L E R N A! Fingrade lite försiktigt på den där hammocken jag suktat efter i flera år, men den här våren kanske det blir av? Eller … jag kanske skulle köpa den redan nu och ställa den i vardagsrummet, istället för soffa?

Och på tal om vardagsrum så har jag bjudit hit min frisör i morgon kväll, i egenskap av hobbyinredningsarkitekt. 🙂 Han är en jäkel på inredning och idéer och kanske, kanske kan han hitta några nya vinklar på möbleringen? Själv är jag totalt fastlåst i tanken och kan inte komma på något som inte inkluderar rivning av bärande vägg, utbyggnad med 30-40 kvadrat eller åtminstone inköp av nya soffor, nytt soffbord etc. Alternativ 1 och 2 känns inte som några alternativ, egentligen. Soffor och soffbord är det fkatiskt inget fel på, så de bör hänga med ett tag till. Han kommer eventuellt få lösa frågan med ljusgrått eller ljusgrått på väggarna också, för där går jag bet. Just nu lutar det nog åt ljust ljusgrått, men det kan ändra sig innan färginköpen ska göras på fredag. Hjälp! Varför är det så svårt att bestämma åt sig själv när jag utan problem kan se idéer och hitta lösningar hos andra? Ibland till och med utan att de har bett om det, men då har jag åtminstone vett att hålla käften. 😉

6 reaktioner på ”Veckans bukett, bland annat

 1. Jag behöver inga tulpanjävlar (det var såna, va?)! Ge mig grönt gräs!!!

  Ta du ljusgrått, blir säkert bra!

  Vad har man snickare till om inte att fixa detaljer som bärande väggar? En pelarsal kan vara fint. 😉

  • Japp, det var (är) tulpanjävlar. 😉

   Förra omgången snickare, för 18 år sedan, har redan fixat den bärande väggen från vägg med dörrhål till ganska brett ”valv”. Tror inte det går att fixa mer om nu inte pelarsal skulle kännas som ett kul alternativ. Det löser dock inte möbleringsproblemet… 😦

  • Kan inte göra annat än hålla med, även om jag gillar mina Icebugs. Gillar dock mina Salomonskor, utan dubbar, ännu mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s