Uncategorized

När det dåliga samvetet sätter in…

…och matte dessutom är lite krasslig med feber och diverse andra förkylningssymptom så är det lätt hänt att det blir en ny aktiveringsleksak i huset.

Det slumpade sig som så att det råkade ligga en djurtillbehörsbutik precis jämte guldsmeden jag var hos igår och då kunde jag inte motstå att gå in där. Och när jag ändå var där inne kunde jag inte motstå att köpa en sån här. Ibland är motståndskraften nedsatt på flera sätt… 😉

I med en (liten) näve torrfoderkulor i den reglerbara öppningen och sen var det ett himla sjå att få ut dem. Men ett roligt sjå tyckte Karlsson.

Oj vad han jobbade! Det bästa av allt (för mig) var att den var svår att få grepp på med tänderna så han fick använda diverse andra metoder.

Vid något tillfälle fick han jackpot under köksbordet och sen bar han tillbaks den just dit flera gånger, för med lite taktik gick det faktiskt att få grepp på den. Han hoppades väl på att platsen skulle ge samma utdelning varje gång. 🙂

Och alla kan andas ut, Iza fick också ta en omgång med den nya tingesten men då hade jag inte kameran redo. Hon fick till och med äran att inviga den. Hon har dock lite andra dimensioner på gapet så där blev det rätt mycket bita, lyfta, slita, skaka istället. Men än så länge är den hel. 🙂

*****

Veckans tulpanbukett känns väl, ärligt talat,  sådär…? De orangea är rätt läckra men de gula stackarna vill inte riktigt vara med?

2 reaktioner till “När det dåliga samvetet sätter in…”

  1. Bild på mina tulpaner kommer – 29 kr för varje bunt om 10 gjorde att jag slog på stort och köpte 3 buntar. En i mitt tycke läcker mix av vit-rosa, ljust lila och mörklila. Det är ju verkligen häftigt med alla dessa olika färger på dessa blomster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s