Uncategorized

Min nya guldhund samt en guldhund till salu!

Då har jag hämtat min nya guldhund hos uppfödaren. Eller f’låt… hos guldsmeden. Jag förväntar mig inga större framgångar i varken spår eller sök av just den här jycken men den kan vara kul att ha om halsen i alla fall.

Av diverse byrålådsguld blev det den här lilla jycken, att matcha schäfern jag haft i många år. 🙂 Dessutom fick jag med mig pengar hem, och en likadan guldhund till! Guldsmeden tyckte det var lika bra att göra två när han ändå var igång. 🙂

Jag köpte den också så är det någon som är intresserad av en borderterrier i 18 karats guld så är det bara att höra av sig. 500 pengar (självkostnadspris) kostar den.

Då ska man notera att Bamses Bollar, som förvisso inte har någon i lager just nu, tar 550 för en likadan, bortsett från att den bara är i 14 karat.

Den är ca 20 mm från nos till svansspets och bilden är alltså, milt uttryckt, i övernaturlig storlek. 😉

Först till kvarn!

 

En reaktion till “Min nya guldhund samt en guldhund till salu!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s