Fascinerande!

Jag har just sålt min gamla bil. Min pärla!

Till Gällivare!

Att lägga ut en bilannons på Blocket leder alltid till en del fascination, förvåning och tröttma. När det för ett par veckor sedan ringde en man från Gällivare och ville köpa min bil så kändes det mest … jo men tjena! Säkert…?

Men har verkade seriös, satte in handpenning på mitt konto och idag kom han flygande. Vi mötte honom på Landvetter.

Det måste vara världens mest pratsamma och speedade norrlänning? Supertrevlig och ”trygg”, men speedad. 🙂 Efter en okulärbesiktning av bilen (han ville inte ens provköra!) gjorde vi upp affären helt enligt överenskommelse.

Skönt att vara av med bilen, även om jag nog kommer sakna den lite. Bättre bil har jag aldrig haft. Men det som är mest skönt är nästan att kunna ta bort annonsen från Blocket och därmed slippa märkliga och oseriösa spekulanter.

Det ska bli skönt att slippa alla gnällspikar som tycker att 25.000 mil (knappt) är mycket på en 12 år gammal diesel, och därmed försöker pruta å det grövsta. Anledningen till att mannen från Gällivare åkte hit och köpte min bil var … att den hade gått lite, åtminstone jämfört med likvärdiga bilar norra delen av landet.

Och – note to self: nästa gång, skriv ”EJ BYTE” i annonsen. Priset togs nog av tjejen som ville byta jämnt med en fyra år äldre Volvo som gått 5000 mil mer än vad min hade gjort. Troligen inte ens en diesel, men det framgick inte. Utmärkelsen för veckans optimist gick till henne?

***
Min förkylning har inte släppt taget även om jag är marginellt bättre idag. Febern hålls dock fortfarande i schack med alvedon/ipren. Därmed känns det inte som någon jättegod idé att köra sök i morgon. 😦 Jag som såg så mycket fram emot att spinna vidare på kunskaperna från förra helgen innan de hinner blekna i den lilla terrierhjärnan, och i mattehjärnan. Har dock inte bestämt mig helt än… Jag vill, jag vill, jag vill!

En reaktion på ”Fascinerande!

  1. Härligt att ha den såld och avklarad! Hoppas vi får sålt vår snart också, men det är inte lätt att sälja en flexifuel i dessa tider tyvärr… Hoppas att du kryar på dig och orkar sök imorn!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s