Uncategorized

Men grattis bloggen!

Höll ju på att glömma att bloggen firar fölsekalas idag! Hela sex år fyller den. Eller … just den här bloggen har inte funnits i sex år, men det är sex år sedan mitt första blogginlägg. På den bloggen plitade jag ihop 612 inlägg och i den här har det blivit 1952, hittills. Jösses… att jag bara orkar?

I slutet av min första bloggmånad gjorde Karlsson entré i vår familj så hela hans tid finns väl dokumenterad. 🙂 I ärlighetens namn var det nog den kommande valpen som drog igång hela bloggprojektet, tror jag, även om inte ens rasen var slutgiltigt bestämd. Det blev den dock på My Dog några dagar senare. 🙂

Som jag skrev i förra inlägget började dagen med underkylt regn. Säga vad man vill om underkylt regn (%€#Z§, typ) men det är rätt vackert när naturen blir glaserad.

5 reaktioner till “Men grattis bloggen!”

  1. Grattis säger jag med 🙂 Det är en omväxlande och rolig blogg du har tycker jag, gillar den mkt!
    Visst är det vackert med glaserad natur, men ett sånt mög ändå 😉

    GNY på er !

  2. Grattis bloggen! Jag har (minus de långa uppehållet förra året då) bloggat i 8,5 år nu. Tyvärr verkar allt äldre än 2006 vara borta… :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s