Uncategorized

Statistiska reflektioner

Då skriver vi 2012 (det gäller att träna) och som jag skrev igår så hoppas jag att detta år blir bättre än det förra. Det är dock tveksamt hur bra det börjar? Efter två små smuttar bubbel igår (jag körde) så är det ingen fara på det området, men ute är det minusgrader och regn – ingen jättebra kombo… Lägger man till det iskalla vindar så…?

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll hos bästaste f d grannarna, familjen J. Eftersom det skjuts väldigt sparsamt, om ens alls, hos våra nuvarande grannar (jag hade kollat med de närmaste) fick hundarna vara hemma och köra disco på egen tass. Stereon på hög volym och allmän kvällströtthet gjorde nog att de sov sig över tolvslaget och in i 2012. De hörde inte ens när vi rullade in på gården trots den högljudda grus/iskombon som täcker infarten?!

Som en liten nyårspresent från WordPress (bloggverktygsleverantören) låg det ett mail med en statistisk sammanfattning av 2011 i mailboxen. Förr i tiden kollade jag ju bloggens statistik ganska ofta men intresset har lagt sig med tiden. Det enda jag ser numera är det som ”trycks” upp i nyllet på mig varje gång jag loggar in. Men några intressanta saker (och jämförelser!) fanns det i mailet. 😉

Nåja, sex utsålda konserterer i Sydneys operahus? Märklig jämförelse?

Som jag alltid har sagt, eller åtminstone någon gång tidigare; detta är ingen hundblogg, det är uppenbarligen en älgloppeblogg… 😉

Tack för att ni finns! Och tack även till er som inte kvalat in på de fem topplaceringarna. Att blogga utan respons blir tråkigt och kommentarerna är liksom det som får bloggen att ”gå runt”. Kommentarerna blir dock mer och mer sällsynta, och det är väl ett av skälen (tillsammans med ”skitåret”) till att bloggen uppdateras mer och mer sällan. Den onda cirkeln, you know? Men det värmer gott när någon ”orkat” lägga fingrarna på tangentbordet och komma med några ”feedbackande” ord. 🙂

Och btw,ingen av dessa kommentatorer var inblandade i det mest kommenterade inlägget såvitt jag kan minnas.

Eh… jag avstår med glädje från WP:s rekommendation att ta upp de mest populära (gamla) ämnena igen. ”Staying power” – my ass! Älgloppor och norsk karaoke? Nej tack, om bloggmatten själv får välja. 😉

6 reaktioner till “Statistiska reflektioner”

    1. Du är inte alls skitkass på att kommentera Sandra! Om jag kikar i statistiken på sidan så ligger du faktiskt på en mycket hedrande tredjeplats så varför det ser ut som det gör i statistiken de skickade ut vet jag inte?

    1. Du får så gärna fortsätta att ”terra” mig med dina kommentarer. 🙂

      Återkommer ev. med hundiga mål i ett inlägg om jag lyckas formulera dem i skrift. 😉

  1. Tänk, topp 5! Då är det väl bäst att inleda året med en kommentar. Jag vill ju inte tappa placeringar;)

    God fortsättning med förhoppning om ett roligt och givande tävlingsår. Vi fortsätter att hålla tummarna och tasssarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s