Uncategorized

Dream come true!

Som tidigare skrivet; rensning av ”elförrådet”* (aka: soptipp nr 2) har skett. Där fanns drivor av krukor, gamla cyklar, arvegods från förrförra ägaren (lieslip och diverse andra oidentiferbara prylar). Golvet syntes knappt… Det är numera inte alls ett elförråd! Och icke heller en soptipp! Äntligen har min dröm (en utav dem) åtminstone delvis blivit verklighet. Ordning och reda! De sista tio åren har jag ideligen köpt nya krukor bara för att drivan varit fullständigt omöjlig att överblicka. Nu har jag överblick! Hyllorna kom jag över nästan gratis i samband med att ett företag la ner för några år sedan. Det finns fler, men tyvärr saknas en del viktiga detaljer för monteringen så mer än så här blir det nog inte. Men – det är ett otrolig lättnad och en härlig känsla!

I detta utrymme har det förresten, enligt hörsägen, bott en kossa eller två någon gång på 60-talet. Spåren syns fortfarande, och golvet lutar åt diverse håll men huvudsakligen mot gödselrännan. 🙂 Nästa dröm får väl bli att gjuta nytt golv samt tvätta och måla väggarna. Jag menar – drömmar måste man väl ha? 😉

I måndags var jag på klubben och genomförde ett, i stort sett, helt meningslöst träningspass. Varken jag eller terriern verkade vara i form och då blev det som det blev. Igår nöjde vi oss med två vittringsapporteringar på hemmaplan. Nu väljer han rätt pinne efter mycket (för?) noggrann kontroll men har återgått i beteendet att slänga den på mina fötter vid det så kallade ”avlämnandet”? Nåja, vi tragglar väl vidare.

För övrigt känns det som om schäfertanten missuppfattat det här med att fina flickor ska hålla benen i kors, eller hur det nu var?

Gårdagskvällen tillbringades med en god bok och ett glas rosé på altanen i den ljuvliga värmen. Inte många kvällar på ett år som är sådana! Ikväll blir det tävlingsträning på klubben är det tänkt? Det är något lite svalare idag, och blåser lite mer, så det kanske är genomförbart?

*Benämningen ”elförrådet” kommer sig av att elektrikerkompisen som bistod oss vid totalrenoveringen av huset förvarade sina saker där mellan arbetspassen.

9 reaktioner till “Dream come true!”

  1. Jag får väl överväga om jag ska börja resa land och rike runt som rensa-röj-släng-konsult? Man ska bara vara förberedd på att det inte blir särskilt mycket kvar. 😉

 1. Japp, du kan få jobb här också. 🙂

  Fint värre blev det och schäfertanten är bara såååå söt ❤

  1. Det kanske kunde bli en reality-såpa där de stackars människorna som konsulterat mig står och gråter när jag fyller container efter container? TV 3 kanske?

   1. Du kan ju alltid prova att sälja in programidén till lämpligt produktionsbolag?? En variant på Rent Hus och Lyxfällan i kombination liksom (för ofta har man ju faktiskt en del saker som går att sälja i förråden, om man bara kommer sig för).

    1. Och DÄR sprack det… Jag är usel på att sälja saker, jag bara ger bort allt som är användbart. Ska försöka sälja lite möbler från morsans lägenhet i början av semestern och jag gruvar mig som f…n. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s