Moment 22

Den här stukade foten, 2,5 vecka gammal, är lite av moment 22. När jag ska gå på något annat än platt mark vill jag gärna ha kängor på mig för att få stöd och inte stuka till den igen. MEN … sätter jag på mig kängor gör det tämligen jätteont pga trycket som blir på fotknölen… *suck*

Trodde väl aldrig att det skulle bli så här segdraget eftersom det faktiskt blev rejält mycket bättre från söndagen när det hände till påföljande tisdag. Men där någonstans konserverades skiten tydligen! I måndags var det massage på jobbet och jag fick värmebehandling och massage  på det ömmande området vilket kändes jätteskönt för stunden, och även igår kändes det som om det gjort nytta, men idag…? Nu börjar jag till och med oroa mig för lägret. Bara en dryg månad kvar liksom?

En reaktion på ”Moment 22

  1. Fast om en månad har det ju gått 6 1/2 vecka och så länge kan det väl inte hålla i sig? Nu undrar jag ju då som gammal undersköterska om Lotta kanske borde röntga sin fot?! Kan ju vara en spricka som ställer till det för dig……Håll foten lindad så svullnaden håller sig något så när i schack kanske kan vara något?
    Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s