Uncategorized

Rubba inte mina cirklar!

Har inte mått toppen i ett par dagar. Lätt yrsel och lätt illamående. Typ – druckit två glas vin för mycket, trots min spiknykterhet. Igår tog jag kontakt med vårdcentralen för att förhoppningsvis få en quick-fix, men se nä… det kunde de inte erbjuda eftersom jag enligt besiktningen mådde ypperligt, på ett ungefär i alla fall. Dock verkar gårdagskvällens naprapatbesök, som delvis ändrade inriktning, fått bukt med yrslandet.

Pga detta har nu husse (och hundarna, och husvagnen) bestämt sig för att följa med på min mission, med avfärd i morgon. Ibland är jag inte särskilt flexibel, för jag är inte odelat positiv till det ändrade upplägget. Jag vet ju att jag blir mycket mer effektiv när jag är ensam och kan jobba på i min egen takt. Hade det bara varit jag hade jag ju dessutom bott ”mitt i skiten” och inte kunnat göra så mycket annat än jobba. Nu vet jag hur lätt det är att hänga sig kvar lite för länge i förtältet på morgonen och dra tillbaks dit lite för tidigt på kvällen… Been there, done that. Dessutom är husvagnen inte rustad efter vinterförvaringen så det ska göras i eftermiddag. Att bara packa till mig hade ju varit rätt enkelt…

Nåja, det har ju sina positiva sidor att de är med också, det går ju inte att komma ifrån. Det positiva är bl a; släpchaufför, bärhjälp, medlare mm. Och sen kan ju ett träningspass med Karlsson på badplatsen någon gång under veckan kanske lätta upp lite? Det negativa är väl viss fokusförlust för min del.

Glad Påsk på er!

12 reaktioner till “Rubba inte mina cirklar!”

 1. Jag har en aning om vad resan handlar om, och då är det nog inte lätt. Men jag tror det positiva med det ändrade upplägget uppväger det negativa, att bara fokusera på tunga saker är inte bra.

  Fast jag kanske anar helt fel…
  Ha en bra (om den nu inte blir särskilt glad) påsk!

 2. Men det fattar du väl: inte törs husse och hundarna släppa iväg dig, yr och illamående, hur som helst. Och det tycker vi bloggföljare är bra! För tänk om du hade yrat bort dig och aldrig hittat hem! Eller kräkts på något högst olämpligt ställe, eller så.
  När jag tänker efter så är det kanske lika bra att vi hänger med allihopa! Jag och min flock är suveräna på att hänga i förtält och avsluta arbetsdagar för tidigt.

  1. Jag mår ju bra nu, och hade nog fixat resan helt OK. Men ni är välkomna till förtältet ändå Bitte. Inte säkert jag är där, men… 😉

 3. Jag anar ju också vad det handlar om (och gissar att det låsta inlägget är i den riktningen). Det kan nog vara bra att du inte står ensam ”i skiten” även om det innebär viss fokusförlust. Att kunna tänka på lite annat också (som det där träningspasset på badplatsen) är nog bra. Hoppas allt löser sig på bästa sätt!

 4. Nu tjurar jag lite för att jag inte fick hänga med på den allmänna inbjudningen med Bitte och Jea…..ska säga dig Lotta att jag har mkt mer vana vid förtält än de båda tillsammans 😆 Men kanske Bitte har koll på att jag jobbar, så jag förlåter väl henne då 😛 *ytterst motvilligt* 😉

  Förövrigt håller jag med alla andra om att maken är förståndig som hänger med!

  Hoppas det går smidigt och att du snart är ditt vanliga jag!
  Glad Påsk!

 5. Nu hoppas jag ju att arbetet är avslutat och att yrseln är över och att du ändå fick en stund till att sitta där i förtältet och ha det bra tillsammans med Karlsson och Iza. Ja och maken, kanske?

  Samt att om du fortfarande är lite yr att detta beror på typ vin och inte något annat elände.

  1. Yrseln (utom ev. vinrelaterad) är över, men inte arbetet. Långt därifrån. Har sett sporadiska glimtar av familj och förtält…

 6. Jag är ju så ytterst sporadiskt nätande just nu så jag har bara förstått minimalt av vad du grejat med sen påsk, men förstår att det inte har varit roligt. Stor kram, emotser att få känna mig med i matchen igen, om de någonsin får till det där med mina kablar och mojänger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s