Uncategorized

Otippad fridag

Ikväll blev mina planer för kommande lördag hastigt ändrade, av ett telefonsamtal från Falbygdens BK. Där skulle vi ha tävlat spår på lördag, men så blir det icke. Än en gång är det de förb… skogsmaskinerna som stökar till det. Under veckan har tydligen dessa djävulsmaskiner totalkvaddat sju kilometer skogsväg som är enda vägen ut till klubbens spårmarker! Att gå sju kilometer (på sönderkörd skogsväg), spåra 1200 meter, och gå sju kilometer tillbaks (på sönderkörd skogsväg) är väl kanske inte riktigt rätt upplägg för en lyckad tävling?

Trist, men samtidigt nästan lite … (hemska tanke) skönt? Förkylningen behåller sitt grepp och jag har onekligen varit skeptisk till hur god idén att tävla spår på lördag egentligen var? Men som S sa; ”det går på ren dumhet! Fast kamplust låter bättre…” Och det hade det säkert gjort i och för sig…

Nu funderar jag på att träna spår på lördag istället. Någon som ska med? Kan nog komma på några andra saker att sysselsätta mig med också, så oroas icke!

Ikväll har jag bl a ägnat mig åt att trimma terrier. Bara trimma lite! Och det är inte enkelt när det kliar i fingrarna att putsa till honom ordentligt. Misstänker dock att han kan ha god användning av sin vidlyftiga päls i ett par veckor till så jag nöjde mig med att avlägsna de mest ystra lockarna på rygg och manke, samt putsa till babianrumpan lite. 🙂

Den här bilden tog husse för ett par dagar sedan, och hans ”look” har inget att göra vare sig med inställda spårtävlingar eller trimning. Han var nog helt enkelt bara trött. 🙂

 

 

3 reaktioner till “Otippad fridag”

  1. Trist, men – som du säger – lite bra ändå, med tanke på din förkylning.
    Ja, har du inget för dig på lördag kan du ju alltid lägga spår medan vi söker, så kan vi fika ihop – det är det fler som ska göra. 😉
    Det går förövrigt bra att göra detsamma på söndag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s