Dubbelsuck…

Tur att det finns tulpaner så att det finns något som piggar upp när det har kommit närmare två DECIMETER j&#%a snö i natt. Två decimeter nysnö känns ju väldigt, VÄLDIGT, onödigt med tanke på alla tävlingsanmälningar jag skickade iväg i förrgår. Vi har varken tid, lust eller ork med det här!

 

 

4 reaktioner på ”Dubbelsuck…

  1. Snart är den borta! Det som kom inatt är säkert borta redan i helgen. Fast du hade ju en del gammalt kvar förstås… 😉

    • Ja vi har ju det… 30-40-50 cm seg, hård, gammal, &€%°# snö. Det börjar verkligen kännas som om den kommer att ligga till midsommar. Framför allt mtp att väderleksprognoserna utlovar minusgrader på nätterna i 1,5 vecka framåt, minst. 😦

    • Tanken att flytta till Skåne har slagit mig mer än en gång, redan innan den här vintern. Det är dock inget som låter sig göras i en handvändning med välrotad sambo, hus och ett rätt trivsamt jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s