Ibland känns det inte…

…som om han tar sin uppgift som vakthund riktigt på allvar?

Även om det inte framgår här så är han dock omåttligt stolt över att han igår kväll, när vi satt på möte, lyckades välta en fullvuxen människa av stolen. 🙂 Att det kunde resulterat i skadestånd till människan och kraftigt minskade anslag till godis och leksaker för terriern tänkte han nog inte på.

4 reaktioner på ”Ibland känns det inte…

    • Ingen aning faktiskt! Han ligger nästan aldrig sådär när vi vistas mer permanent i vardagsrummet, utan mest när jag sitter uppe och jobbar. Det har säkert hänt, men han landar åtminstone mjukt. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s