Uncategorized

Frostfrossa

Ännu en liten fotosejour har klarats av. Med tanke på hur förtjust jag är i att fotografera i motljus kanske jag skulle försöka lära mig hur man gör? Nåja…

Jag har f ö drabbats av en teknisk härdsmälta här hemma. Igår kväll la hemdatorn av, och idag har min skärm bestämt sig för att packa ihop, efter 13,5 år?! Det tycker jag är lite fegt… När jag slog på den i morse var allt helt plötsligt väldigt mörkt. Väääldigt mörkt… Så bilderna är mer original än någonsin. Man kan ju liksom inte retuschera när man inte ser vad man gör. Hjälp är dock på väg med låneskärm och lite andra, sedan tidigare planerade, tillbehör. Men det är väl märkligt (och tur) att sånt här alltid inträffar när skattepengarna är på ingång? Blir nog inte så många kronor över när teknikparken är uppdaterad. Datorn har jag väl gott hopp om att den ska kunna fixas, men skärmen är jag ytterst tveksam till. Men 13,5 år…  det får man nog vara nöjd med?

Igår kväll hade jag och Iza en date med simfröken. För två veckor hände det en del saker i bassängen som gjorde att jag ville ha en översyn. Hon fick MVG för sin fysik, framför allt med tanke på åldern. Och det jag tyckte mig se för två veckor sedan fanns det inte ett spår av, så nu ångar vi på med frisksim en gång i veckan ett tag framöver.

Ikväll är det träning i lyxridhuset, men som sagt; uppvärmt är det inte så det blir Michelin-style på matte, och kanske även på hund. Eller också kör vi bara fartmoment så att han håller sig varm. 😉

5 reaktioner till “Frostfrossa”

  1. Fartmoment it is! Önskar jag hade ett ridhus som jag kunde träna i.
    Vilken otur att teknikparken skulle stänga, men det är ju typiskt bra sak att göra det när pengar är på intåg 😉
    13.5 år på nacken, då är det ok att gå i pension, el som i detta fallet i koma 🙂

  2. Massa vackra bilder! Jag blir inte ett dugg inspirerad av frost faktiskt, kanske för att det inte är så speciellt ”exotiskt” här uppe? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s