Uncategorized

Ovanligt extrovert!

Ja,  här om dagen förvandlades min lilla, normalt sett ganska introverta  och egocentrerade, blogg till en något mer kritisk och omvärldsgranskande sådan. Jag stod dock fast vid mitt löfte om att lämna de stora frågorna; politik, sport och religion till de bättre lämpade. 😉 Även om det verkar som om en hel del meriterade hundmänniskor läst, länkat, och håller med, så nöjde jag mig liksom inte med det. Eftersom jag tenderar att vara (onödigt?) uppriktig ibland, och tycker att kritik ska framföras till den/de det berör, så lät jag naturligtvis inte det hela stanna i min blogg. Nähädå… jag skickade givetvis länken såväl till ansvarig utgivare, som till redaktören för Brukshunden och SBK:s infoansvarige. Svar har jag fått också, åtminstone från de två förstnämnda (den tredje är tydligen inte på jobbet den här veckan). Ganska ”till intet förpliktigande” svar, men dock…  svar, och det är ju positivt i alla fall. Jag förväntar mig inga underverk, men nu har jag åtminstone dragit ett litet strå till missnöjesstacken.

För att återgå till det egocentrerade då; nu laddar vi för en helg fylld av klubbmästerskap. I morgon är det bruks och på söndag lydnad. Minusgrader utlovas långt fram på dagen båda lördag och söndag, så platsliggningarna kan nog bli en rysare, i dubbel bemärkelse. Igår kväll insåg jag också att jag kommer gå till final på lydnads-KM på söndag, oavsett hur illa det går i grundomgången. Eftersom jag är den enda som tävlar i lydnadsklass III kommer jag, i egenskap av klassvinnare, med automatik att gå till finalen?! Finalen innehåller lite speciella moment, hopplockade från de olika klasserna, men de borde, säger BORDE, inte vålla några större bekymmer, men den som lever får se. 😉 Undrar om man kanske kan göra som höjdhopparna, som står över några hopp på de lägre höjderna, dvs jag står över grundomgången och går rakt in i finalen? Då kunde jag ju börja hårdköra finalmomenten redan nu. 😆

2 reaktioner till “Ovanligt extrovert!”

    1. Tack, men det vore ju lite typiskt oss; att slå till på ett KM som egentligen inte gäller något, förutom lite ära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s