Uncategorized

Hoppsan?!

Igår kväll hade jag tänkt mig en vilokväll, dvs enbart promenad för hundarna.

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Jag skulle åka in till stan för att göra en nödvändig påfyllning av matförråden, och eftersom jag ändå skulle till stan kunde jag ju ta med mig Karlsson och träna lite. Jag åkte hemifrån 17.30. Jag klev in på ICA 21.30… Det är tur att de har generösa öppettider!

Körde först lydnad en stund, och sen blev det ”sammanträde” angående sjuhäradsmästerskapet. Vi fick ihop ett lag till sist, och lyckades besätta de flesta funktionärsposterna. Tanken är att jag och Karlsson kör lydnadsklass II i år igen. Dessutom är vi reserver i klass III och högre. Hoppas de klasserna går runt utan vår hjälp för i klass III finns det flera moment som känns väldigt osäkra, och i högre är det framför allt uppletandet med sex föremål på sex minuter som oroar mig.

Dessutom var det någon som kom på att jag ska kommendera högre klass-lydnaden (under förutsättning att jag slipper köra den naturligtvis)?! Hm… krävs nog mer träning på det än på lydnadsklass II-momenten. Nåja, sjuhäradsmästerskapet är en rolig grej så man får väl göra vad man kan för att vi ska få ihop laget och annat som behövs.

När vi sammanträtt färdigt gick vi iväg och körde uppletande i klubbens tävlingsruta. Rutan är inte särskilt lättsprungen men min lilla griswobbler jobbade på bra och fick in fem av sex föremål. Det sjätte trodde jag var en vit strumpa så jag sa åt honom att leta efter en vit strumpa. Han hittade ingen vit strumpa. Sedan visade det sig att en av ”tjejerna” hade den i fickan… Förvisso låg det ett annat föremål istället, men hallå… har jag fått order om vit strumpa så letar jag efter vit strumpa sa Lennart. 😉

I samband med uppletandet fick han även inviga sitt nya tjänstetecken från Dizza Design. Beställde detta för några veckor sedan, och det var tänkt att han inte skulle få använda det förrän han (vi) fixat uppflyttningen till elit, men vem kan hålla sig? Inte jag i alla fall. Tyvärr missbedömde jag färgprovet lite och det blev mörkare än jag tänkt mig. Skitsnyggt och elegant (på ett träsktroll?), men egentligen för mörkt om man ska läsa regelboken. Ev. beställer jag ett nytt i ljusare turkos senare, men än så länge kör vi med detta. (Färgerna i bilderna blir tyvärr lite missvisande pga det skarpa solljuset.)

Om en stund bär det iväg till Blå Stjärnan för att lämna in Iza. Idag ska nämligen den lilla knölen på ögonlocket bort! Vi håller tummarna för att allt går bra, men det känns ju inte som något jätteavancerat ingrepp.

En reaktion till “Hoppsan?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s