Jo men … det var väl kul?

På torsdag är det en av årets få automatlediga vardagar. Och så här ska vädret bli enligt yr.no:

33 mm!!! Tack för det, liksom… Och med tanke på att det bara är två dagar dit är hoppet om att de ska ha jättefel inte överväldigande stort.

Fördelen är att till och med husse börjar svikta i sin lust att åka på någon form av husvagnssemester över helgen. Jag är nämligen inte ett dugg sugen eftersom jag i det närmaste utvecklat husvagnsfobi efter allt husvagnsboende under jobbiga/tråkiga omständigheter i Falun i vintras. Husvagnen har varit hemma sen i påskas och i söndags eftermiddag gick jag in i den för första gången.

Sen gick jag ut.

Men de hade ju inte behövt överdriva så för att jag skulle få vara hemma.

33 mm!!!?

4 reaktioner på ”Jo men … det var väl kul?

  1. Hemma skulle även vi behöva skatornas energi till husbygge. Övervåningen och fläktsystemet borde vara klart innan tvåbening behagar komma men än så länge har inget hänt sedan i höstas. Tak behöver rivas och golv läggas… I helgen planerade vi att få tak på uteplatsen igen men det ser ut som om det projektet regnar bort 😦 Men husse har under min frånvaro fixat i trädgården!! 😉 Kanske om jag är borta en vecka så är övervåningen klar?? Man kan ju hoppas!!

  2. Vi ställer nog också in vår lilla tripp. Inget kul att sitta i och guppa i en husvagn över en hel helg! 😕 Då trivs jag bättre här, vid en dator där jag kan dansa på tangenterna 😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s