Grönt är skönt!

Visst är en del buskar och träd lite ”luggslitna” efter den tuffa vintern, men det är trots allt mer som verkar ha klarat sig än vad jag trodde när allt låg begravt under närmare en meter snö. Nu, när det dessutom har regnat en del, har det påbörjats en ”explosion” i det tysta…

(Men precis som vanligt är vi ett par veckor senare här uppe på ”fjället” än på mer normala höjder.)

6 reaktioner på ”Grönt är skönt!

  1. Men varför är det så nedrans kallt? Ska man verkligen behöva ha (nästan) full vintermundering för att beskåda blomsterprakten? För nog blommar det allt, och det verkar inte ens vara särskilt sent…

  2. Njutningsfull – till skillnad från i dag (fredag) med stormvindar… 😦

    Jag tog bilder på mitt överlevande aprikosträd för ett par veckor sedan. Men jag fick aldrig tummen ur att publicera dem. Tror att jag ska ta nya istället, och visa att aprikosträd kan överleva även i svensk vargavinter ( i varje fall om man vinterskyddar det, har det i en stor kruka och ställer in det i uterummet över vintern, trots att det är oisolerat). Eller jag kanske ska vänta tills det blommar; det lär vara som vackrast då. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s