Uncategorized

Dags att börja träna lite? Eller mycket?

Gör inte ni heller så varje dag? Oerhört fascinerad är jag, och vilka galoppombyten! Underbart!

***

Idag har jag varit tävlingssekreterare på elitspårtävlingen, och Karlsson har varit min assistent. Jag vet inte vem som är tröttast, men jag tror det är Karlsson? Och jag undrar varför jag är så trött? Kanske kan det ha något att göra med att klockan ringde 05.30 för trettonde dagen i rad, men i morgon är det utlovat sovmorgon, OM husse får med sig hundarna ner från sovrummet? Iza brukar protestera vilt mot att lämna mig nämligen…

2 reaktioner till “Dags att börja träna lite? Eller mycket?”

 1. Underbar film. Vilken passage…det är så man blir rörd…
  Hoppas att du får njuta av din sovmorgon.
  Vi ska också ta en välförtjänt sovmorgon. Zzzz
  Det har varit mycket den här veckan.
  Ha det bra.
  Kram från oss 🙂

 2. Ja herregud, vardagsmat *not* 😀 Duktiga! Men jag gillar ändå Lennart Å Karlsson bäst faktiskt…Han är t om min favorit terrier, av den icke fläckiga sorten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s