Till alla mina ovänner… ;-)

Det visade sig att jag har en väldig massa ovänner – på Youtube. Jag är ju minst sagt nybörjare i Youtube-branschen och visste inte ens att man kunde ha ”vänner” där, men så är tydligen fallet. Nu har jag ändrat inställningarna till filmen i förra inlägget så att den bör kunna ses av alla – vänner som ovänner. 🙂

Nu är det dags att gå ut och lägga spår, och ett uppletande ska vi också hinna med är det tänkt. Solen skiner men det blåser kalla vindar idag, och när jag klev upp (alldeles för tidigt) var det till och med frost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s