Gott slut!

Årets sista dag började med sovmorgon, till 08.30. Perfekt!

Hinner inte tassa runt hos alla mina nätvänner och tillönska något, för nu ska jag gå ner och hacka, mala, riva, städa och fixa andra förberedelser för kvällen. Hoppas ni alla får en fin kväll, och att hundarna inte blir skrämda av raketer och annat oknytt.

Gott Nytt År
önskar jag
er alla!081231b

***

Edit, några timmar senare:

2,5 timme kvar tills gästerna kommer och allt är hackat, strimlat, skuret, fräst, mixat, duttat, dittat osv. Med andra ord; maten är klar och bara att kasta in i ugnen vid lämpliga tidpunkter. Och huset är städat.

Bra!

Vid 16-tiden ringde det förb….de vägverket och kommenderade ut husse på saltningsrunda. Inte helt oväntat, men ändå… Detta innebär att han, om allt klaffar, är hemma runt 22-tiden.

Mindre bra!

7 reaktioner på ”Gott slut!

  1. GOTT SLUT på 2008!

    Nu har jag kommmit hem efter årets sista arbetspass, så det blev Andreas som åkte på att laga maten. Varvar ner 2 secunder framför datorn innan jag jäktar iväg till maten och gästerna…

    …GOTT NYTT 2009!

  2. Ett riktigt Gott Nytt 2009 med storslagna framgångar i tävlingssammanhang, förkortade arbetstider med fortsatt heltidslön, samt strålande hälsa för er två som fyrbenta önskar jag er :D!! GOTT NYTT ÅR!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s