Min antagonist i närbild!

081229a

Voilá! Här är stubben som försökte borra sig igenom vänster del av min bukmuskultatur i förrgår. Den inringade delen har gjort ett mycket prydligt avtryck som idag har antagit nya intressanta färgskiftningar…

Åkte upp till klubben på eftermiddagen. Inte enbart för att fota elak stubbe utan främst för att köra lydnad med K. Vi körde mest framåtsändande och inkallning med ställande. På det stora hela gick det väl ”sådär”. Förmodligen mest beroende på att jag var lite ofokuserad. Det blir väl lätt så när man får väga sina rörelser på guldvåg…

Det uppenbarligen farliga momentet platsliggning hoppade vi över idag. 😉

Några foton fick jag till i alla fall, så det blir mest sådana idag.

081229b

Utgångarna och riktningen är i regel inget större problem, men tempoväxlingen får vi inte riktigt till. Har väl som vanligt gått för fort fram, trots att jag försökt dela upp momentet, och gjorde så de flesta gångerna idag också. Och, by the way; visst är vår grupp fin? De två övriga medlemmarna är utanför bild.

081229c

Nya bollen var rolig tyckte K. Kanonbra elastiskt snöre, men totalt kass boll som var trasig efter tre minuter. I och för sig var den billig, men att bollen skulle vara sååå dålig trodde jag inte?

081229d

081229e

081229f

Borde väl ha tagit av halsbandet, men när jag väl pillat upp honom på stenen, och själv ställt mig på rätt ställe i stenröset utan att störta, så fick det faktiskt vara.

***

Om någon inte redan har förstått det så är jag hyfsat fascinerad av frost. När solen dessutom sken idag kunde jag inte hålla fingrarna (och kameran) i styr. De som eventuellt vill kräkas på alla mina frostbilder får gärna göra det i kommentarerna. 😉 Eller också kan ni se det som en kompensation för alla bildlösa inlägg som varit och för de som, med all säkerhet, kommer…

081229g1

081229h

081229i

081229j

081229k

Och missa inte föregående inlägg! Jag har redan fått en del recept-tips men tar gärna emot fler. 🙂6 reaktioner på ”Min antagonist i närbild!

  1. Just sånna bollar passade vi på att fynda för ett tag sedan..tror de kostade 4:95 så vi köpte ett helt gäng (10 eller nåt). Kvalitén var verkligen inte bra (fast med det priset så kan man väl inte räkna med annat?) och jag tycker snöret var urkasst. Ett par drag från en skäggis så var det kaputt 😀
    Träning i dagsljus och i ett par minusgrader är ljuvligt! Inte mycket som slår det faktiskt.

  2. Jessika; jag betalade 19:-/st och tyckte DET var billigt?! Och snöret funkade utmärkt för åtta kilo träsktroll. Får väl knyta fast annan leksak i änden… Men för större skäggisar kan jag tänka mig att det gick sämre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s