Det bränns!

Jag har just på ett mycket pedagogiskt sätt förklarat för lillnos att dessa tingestar bränns. Det bränner som f*n på nosen om man så mycket som petar på dom.

Tror ni han gick på det?

081223f

081223g

081223h

081223i

För övrigt blev granen en designmässig katastrof. När jag hängt upp nästan alla kulor i rött och silver hittade jag en låda med kulor i blått och guld som jag inte kunde låta bli. Kanske ska försöka bestämma mig till nästa år? Eller kanske rent av nyinvestera?

Jag är dock djupt tacksam att K inte kommer hemsläpande med egengjort julpynt från dagmatte. Sånt som man bara måste hänga upp i granen för att han inte ska bli ledsen.

Se där; ytterligare ett plus med att ha hund istället för barn. 😉

(Men om jag hade barn skulle jag säkert hänga upp grejorna och troligen, i djupet av mitt hjärta, tycka att det var det vackraste jag någonsin skådat. För så är det väl?)

5 reaktioner på ”Det bränns!

  1. Jösses ska kulorna vara av viss färg oxå*förvirrad*… Andreas är på väg hit i skrivande stund med en nyhuggen gran ur hans egen skog…Kanske att det blit en bild i bloggen på den…GOD JUL!

  2. Du hade troligen haft ett stort leende på läpparna åt pyntet och varit lycklig från djupet av ditt hjärta över hur det misspryder granen. Kreationerna värdeladdas ohyggligt av ungarnas störtsköna inställning till sina egna julpynt.

  3. Haha, så är det inte alls alltid. Jag var en mycket hårdhjärtad mor som vägrade hänga upp dekorerade flirtkulor och märkliga papperssaker i min mycket stilrena gran pyntad med enbart halm och rött. Det fick bli en minigran inne hos barnen istället, där de fick härja fritt. Kanske har det gett mina stackars barn men för livet, men det var det värt. En gran kan inte se ut hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s