Den där Murphy kan man lita på!

Ikväll är det julfest med jobbet. Det börjar redan vid 16.15 med diverse ”idrott” (typ bowling, biljard, dart?) för att sedan fortsätta med julbord på ett annat ställe.

Murphy började lägga sig i det hela på ett tidigt stadium; redan när husse fick inbjudan till julfest med sitt jobb, samma kväll. Naturligtvis. Varför blev jag inte ens förvånad?

Nåja, det skulle väl gå att trassla ihop. Jag planerade att jobba hemma idag (vilket jag också gör och där snuvade jag Murphy på konfekten) och husses fest börjar senare så det skulle ändå inte bli så många ensamma timmar för de vilda djuren.

Men Murhpy gav sig inte med det minsann! Näädå!

Nu snöar det rejält och har så gjort i några timmar. Detta innebär att husse förmodligen inte går på någon julfest alls. Han jobbar istället, och naturligtvis är det mest synd om honom.

Men snöfallet innebär också att jag inte vågar chansa på att få tag på en taxi som kan ta mig hem när det passar mig och uppför (de sannolikt oplogade) backarna. Om jag ska vara med får jag alltså hålla mig nykter och köra egen (fyrhjulsdriven) bil så att jag vet att jag kommer hem till hundarna ”i tid”. Och känner jag mig rätt så infaller ”i tid” vid 21-snåret… Kul typ man är va’?!

Och visst, jag dör väl inte av att hoppa över snapsen och ölen, men just på julbord med jobbet så underlättas det hela av att man har en viss promillehalt i kroppen. Men nääädå, inte om Murphy får bestämma.

4 reaktioner på ”Den där Murphy kan man lita på!

  1. Japp – jag tror han bodde här redan när jag flyttade in. (Dessvärre har man ingen större nytta av honom till annat än det han liksom är…känd för.) 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s