Ny(gammal) hobby!

Det här med Spotify var en riktig höjdare! Tack Lena! Mitt musikintresse har tagit ny fart.

Jag lyssnar på en massa ”ny” musik, en del bra, en del mindre bra och en del direkt dåligt. Men det gör ju liksom inget när det kostar gratis. 🙂 Även om den ”nya” musiken inte är dagsfärsk så är den ny för mig, och där hittar jag en hel del guldkorn. Troligen kommer det med tiden att resultera i ett och annat skivinköp också eftersom jag gärna vill ha de riktiga favoriterna i bilen och ungefär där tar Spotifys förträfflighet slut.

Nu är det dags för lunchpromenad med de vilda djuren. Idag kommer den äga rum i duggsnö. Jodå, det finns snö, spösnö och – duggsnö. Det är små, små pytteflingor som man knappt ser men likt förb… är dom där.

4 reaktioner på ”Ny(gammal) hobby!

  1. Hmmm… Jag använder själv en musiktjänst på nätet som heter Chilirec. Funkar som en klassisk kasettbandspelare som spelar in radio, ungefär som när man spelade in Tracks förr i tiden. Fast nu spelar man in musik på en hel massa webradiostationer istället. Samtidigt. Och på internet. Coolt som tusan!

    Spotify har jag surfat in på men det visade sig att man var tvungen att få en inbjudan… (Nudge, nudge. Know what i mean? Know what I mean…? )

    Sköt om er!

    /martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s