Remember Bill?

De som hängt med i mitt bloggande från starten i början av 2006 kanske kommer ihåg Bill? Eller rättare sagt, Bill 1, Bill 2 och Bill 3?

Bill 1 fick Karlsson med sig från uppfödaren när vi hämtade honom. När jag insåg hur populär han var investerade jag i några Bill till. Bill fick han (dom) heta efter filmen ”Kill Bill”. För ”kill” var den lille terrierns mål.

Hur det var så räddade jag uppenbarligen en Bill från förgängelsen. Han återfanns nyss och återseendet blev, milt uttryckt, kärt. 🙂 Vi får väl se hur länge han varar?
080328a.jpg

Jag vill även påpeka att tussen i högerkant inte är en sällsynt välgödd dammråtta utan Izas svanstipp. 😉

Nu är den nya (begagnade) datorn på plats och allt verkar fungera som det ska. Problemet är bara att den är mycket större och klumpigare än den gamla (?!) så jag fick möblera om lite bland hyllorna som sitter ovanför bordet för att få in den under nedersta hyllan. En välbehövlig rensning blev det samtidigt, men kanske inte exakt vad jag drömde om att ägna fredagkvällen åt.

Nu ska det ätas en god middag och sen, sen ska det tittas på Let’s Dance. Vet faktiskt inte ens vem jag håller på? Tina … Tony … Tina … Tony…? Äh, det spelar ingen större roll. Förra fredagen gjorde jag en insats för mänskligheten och slängde in lika många röster på dom var. Allt för att undvika grisbonden i finalen. Inget ont om honom men dansa, nä det kunde han inte.  🙂

9 reaktioner på ”Remember Bill?

 1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, så gulligt. Hälsa Bill om han fortfarande är i livet.
  Obs, jag har Bills fjärde bror här hemma hos mig. Han står i bokhyllan och är hel och fin. Yla har försökt få ner honom många många gånger, men nix säger jag.
  Hade bra

 2. Jag minns också Bill – och Bill och Bill… 😀

  Såg inte Let’s dance (den här gången heller 😉 ) men jag var så övertygad om att Tina skulle vinna att jag nog borde varit och satsat en rejäl slant på det. Och det handlade inte bara om hennes dansförmåga; den där är ju en av flera tävlingar där ”folklkärheten” är minst lika avgörande. Och vem skulle väl kunna rösta bort, go’a, ständigt fnittrande, ”äppelkindsmamman” Tina? 😉

  Inte för att det är trevligt att göra ens välbehövliga rensningar, men nog är det jäkligt skönt att kunna sätta sig och koppla av med oerhört gott samvete!? 😀

  Ha en trevlig lördagkväll – och glöm inte ställa om klockan innan du lägger dig! 😉

  Tjingeling.

 3. Vissa A-R-B-E-T-A-R och kan inte förlusta sig framför TV såpor *tycker synd om mig själv*….. 😉 Fast jag hejade på Tina, vem skulle inte vilja ha henne till granne? 😀
  Billy the Killy, är pipisarna avdankade? Vad ska nu detta föreställa?

 4. Nej då, pipisarna är inte avdankade. Men de skulle snabbt bli om han fick ha dom på egen tass (eller egen tand). Dom har vi bara när vi tränar. Skulle ha tjoa runt med pipisar inomhus skulle nog dessutom både husse och matte hamna på hispan rätt snabbt. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s