Uncategorized

Ingen härdsmälta trots allt?

Idag har vi ”kampanjat” sitt-ligg och gårdagens problem är som bortblåst?! Hittills har vi väl gjort det i runda slängar 45 gånger, både inne och ute i snöslasket och inte ett enda fel hittills. Någon gång (i värsta vattenpölen) var tempot en smula tveksamt och han undrade nog om jag menade allvar men inte en tendens till att ställa sig istället för att lägga sig. Man undrar ju onekligen vad som sker mellan de där två öronen ibland? Nåja, jag är tacksam att det (kanske) inte var värre än så och inser att man nog inte ska förstå allt.

Här följer det som troligen är världens kortaste dokumentärfilm. 😛


170109a
På lunchpromenaden kom jag också till insikt om varför jag föredrar svarta koppel…

Halsbandet är turkost, kopplet är turkost men milde himmel så ont det gör i ögonen när man kombinerar de två!

Nåja, vi får väl använda det kopplet hemma i skogen, där ingen ser oss och både halsband och koppel oftast är nedstoppade i fickan.

För övrigt fick vi se ett utmärkt exempel på ”instant karma” när den taggade chokladtomten nästan högg fingret av mig (nåja) när han skulle ta en godisbit ur min hand och sedan sätter exakt den godisbiten i halsen. Ingen blev dock skadad, på riktigt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s