Uncategorized

My Dog, utan my dog(s)

Jo, du har kommit rätt. Har ju varit hjärtligt less på den svarta designen ganska länge men inte orkat göra något åt det – mest på grund av beslutsångest. Men igår kväll hade jag en stund över och helt plötsligt hade bloggen en ny design. Tog ett tema i högen och testade och det blev ju … ljust och fräscht tycker jag. 🙂 Känner mig faktiskt rätt nöjd, även om det är lite småpill och justeringar kvar. Vi får väl se om den nya designen får fart på inläggsfrekvensen också? Jag känner mig tyvärr inte helt säker på det…


Idag bar det av till My Dog, utan en enda hund. Rätt skönt faktiskt, och jag tror inte någon av hundarna hade varit ledsen om de vetat vad alternativet var till att vara hemma och gå skogspromenad med husse. 😉

Jag var lite lat, klok och klimatsmart (!) och tog bussen ner. Den stannar ju precis utanför dörren till mässan och det var rätt skönt att slippa köra som omväxling. Var på plats redan 08.30 och hann rusa runt och shoppa det mesta som stod på den mentala listan medan det var nästan folktomt bland montrarna. Bland annat blev det ett Back On Track-täcke till Maro. Han har ju haft sina billiga täcken på sig i bilen rätt många gånger nu, och inte en tråd är krökt på dem – till min stora förvåning. Jag har dock inte visat honom kvittot på dagens inköp för om han inser att det är ett lyxtäcke kanske kreativiteten kommer igång. 😛

170106a
Lite annat smått och gott blev det naturligtvis också i ryggsäcken och i påsarna innan dagen var över men inte ett enda nytt halsband (även jag höll i flera stycken) så lite stolt känner jag mig. 🙂

Jag hann även träffa nästan alla jag planerat att träffa, och se nästan allt jag planerat. Det enda jag tokmissade var Nose Work-tävlingarna som tagit paus när jag väl kom dit och jag orkade inte vara kvar tills det drog igång igen. Innan jag satte mig på bussen hem blev det även en fika ”på utsidan” med Anne-Lie. En riktigt trevlig dag blev det, även om man är lite slut i rutan nu.

När jag kom hem fick jag en känsla av att jag varit efterlängtad när jag hörde hur det lät inne i huset. Roligt nog hade husse lyckats filma också. 😀

2 reaktioner till “My Dog, utan my dog(s)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s