Städning!

Den här hösten/vintern är tänkt att till stor del ägnas åt rens & röj. Förråd, garderober, lådor, skåp och allmänna ”högar”. För ett par veckor sedan var det stora garderoben som fick sig ett rens. Ikväll har jag städat lite i skafferiet och röjt i några gamla ”högar” och nu blev det ett digitalt rens, under rubriken ”blogroll”, här till höger. Det mesta försvann. 😦 Mina vänner och bekanta har till största delen lagt ner sina bloggar. Antingen är de inte uppdaterade på år och dag eller så finns de inte ens kvar. Då ryker man ur listan. Facebooks fel, antar jag?

Jag är som vanligt kärringen mot strömmen och skriver nu mitt fjärde inlägg på fem dagar. Det var länge sedan uppdateringsfrekvensen var så hög. 😉

Ett annat av vinterns projekt är att göra en nystart för hemsidan. Den har heller inte uppdaterats på år och dag. Skälet är till största delen byte av dator och därmed ett nytt operativsystem ”på köpet”. Detta var inte kompatibelt med min version av webbredigeringsprogram. Nästa gång får det bli någon form av ”webb-baserad” hemsida. Antingen den webb-hotellet bjuder på eller helt enkelt en WordPress-baserad? Eller också lägger jag ner den? Det som finns där skulle lika gärna kunna finnas här och skälet till att jag skapade den var mest för att få reell användning av kunskaperna jag skaffat mig på en kurs jag gått. Den som lever får se.

Nu är det iaf fredag kväll och en alldeles för kort helg ligger framför oss. Ska försöka göra det bästa av den.

131115ASå här kul tycker Karlsson att det här rens- och röjprojektet är…

4 reaktioner på ”Städning!

  1. Skönt att se att min blogg räknas som ”levande”. Men jag tror du har rätt – det är facebooks fel att många bloggar ”somnat in”.
    Här skulle också behövas ett rens- och röjprojekt. Får väl se vad julledigheten kan användas till. Om den blir beviljad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s