Uncategorized

Machach?

På lägerlotteriet i somras vann jag ett presentkort på hundmassage, som jag själv tiggt ihop från en kompis som masserar. Eftersom jag inte är hund, och dessutom får regelbunden massage på jobbet, tyckte jag det var lika bra att ge presentkortet till Karlsson och idag hade han tydligen bokat tid. Och krävde skjuts? Tycker kanske att han kunde ha meddelat det där med transporten lite tydligare än att skriva in ”17.30 machach” i kalendern? Vem kunde ana att han förväntade sig att jag skulle skjutsa honom dit? Och inte kan han stava heller!

Nåja, som den goda matte jag är ställde jag naturligtvis upp. Jag slipper ju skjutsa till fotbollsträningar iaf. 😉

Med skräckblandad förtjusning (jag vet hur det känns…) lät han V klämma sig fram från nos till svansspets, eller snarare från baklår till hjässa. Han kändes tydligen mjuk och fin överallt. Bra så! Eftersom han inte är 36 kilo schäfer (det kunde ju faktiskt ha varit en sådan som vunnit presentkortet) så har han tydligen en gång till att utnyttja. Det återstår att se när han bokar in den? Till våren kanske?

131113A 131113B 131113C

Jag tror trots allt att han föredrar detta om man ställer det i relation till andra aktiviteter som kan utövas av ”tant V”, dvs trimning och kloklippning, även om det var länge sedan hon hjälpte oss med det. 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s