Uncategorized

Insyltad?

Konstaterade igår att jag nog håller på att slå något slags rekord i att snabbt efter klubbyte bli insyltad i den idéella verksamheten? Det blev lite mycket på en gång, men det ska väl lugna ner sig en aning snart. Hur som helst  känns det kul att vara igång igen.

Tittar jag i almanackan så hittar jag någon (än så länge) obokad helg i maj men annars är det väl i höjd med semestern typ. Efter en lugn vinter när man varvat ner rejält känns det lite övermäktigt men det mesta är självförvållat så jag ska väl inte klaga. 🙂

Årets första pm sitter monterat på kylskåpet och jag har ytterligare några lotter i sbk-lotteriet som det inte har varit dragning på än så det kan bli någon mer ledig helg om vi drar nitlotter där. Eller om vi är riktigt duktiga i säsongspremiären?

I tisdags körde vi lydnad igen och det gick ok. Det bästa var att jag kom ihåg att köra antistartskalls-träning på apporteringar och hopp. Dvs kasta/lägga ut apport eller ställa upp framför hindret, gå därifrån och göra något helt annat en stund innan han fick apportera/hoppa. Där och då kändes det som om det hade effekt men vad som händer i förlängningen återstår att se. Skulle behöva köra det med tävlingsledare och under mer tävlingsmässiga former för att få någon riktig aning…

Våren ramlar på i en faslig fart och det är ju inte utan att jag undrar hur vi ska få betala för detta? Genom en blöt och kall sommar kanske? Nåja, bäst att ta vara på det fina vädret som är i den mån man hinner.

Inte så mycket ”vår” kanske, men vackert ändå.
Snart är det blommor och blad på syrénbusken – också.

För många år sedan planterade jag krokusar i någon rabatt.
Där växer det inga idag men däremot poppar de upp ur gräsmattan, i spridda skurar. 🙂


Vissa är riktigt duktiga på att hitta solfläckarna. 🙂

5 reaktioner till “Insyltad?”

 1. Så du blev insyltad meddetbums 😀 Det är bra, behövs engagerade människor i klubbarna.
  Karlsson har många talanger, solfångare läggs nu till i hans meritlista 😉

  Krokusar i spridda skurar är fiiiint!

 2. Jag tror krokusar är riktiga frihetsälskare som inte vill vara instängda i en rabatt! Och se så underbara bilder det blir när de får göra som de vill…

  Karlsson ser underbart avslappnad ut, han vilar sig kanske i form inför alla tävlngar som väntar?

 3. Hehe, såna däringa 60:or verkar ha lätt för att bli insyltade överallt tror jag. 😉

  Även här har krokusarna flytt rabatterna, i alla fall till stor del. Det tycker jag är trevligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s