Uncategorized

Rimfrostfrossa!

Det blev inget sök idag. I morse, opåverkad av receptfria droger, blev jag helt slut av att byta en glödlampa och gå 15 meter till brevlådan. Det är tydligen vuxenpoäng på att då inse att man inte ska pulsa runt i skogen i frusen mossa i 4-5 timmar? Tja, återbud blev det och hemma är vi. 😥

Idag har vi vinterns första någorlunda riktiga rimfrost och ett varv runt huset fick det bli med kameran. Det är ungefär vad jag orkar. Det är väl tur att det är rött i bakgrunden på ett par bilder annars skulle man nog tro att det är fotat, alt. konverterat, till svart/vitt.  Mörk snöhimmel har vi och just i detta nu börjar även snön falla.  😦

2 reaktioner till “Rimfrostfrossa!”

  1. Fint – på bild. 😉
    Har sjukproblem här också, så det blev inget sök för oss heller. 😦
    Vi får krya på oss, både du och jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s