Uncategorized

MY GOD så trött man blir av MY DOG!

Dagen har, helt enligt planeringen, tillbringats på My Dog i Göteborg. Förmiddagen var vikt åt shopping och mingel, eftermiddagen åt hångel, åtminstone för Karlssons del.

Förutom det…

…har Karlsson blivit alldeles förvånad och och lite ledsen över att bli utskälld av en flock chihuahuor. Det försökte han lösa genom att sätta sig fot hos matte och be om hjälp. 🙂

…har Karlsson nästan blivit uppäten av en bouvier i svängglasdörrarna i entrén. Bouiveren var på väg ut, Karlsson på väg in. Bouvieren såg lätt förvånad ut när den upptäckte glasskivan som var i vägen.

…har matte nästan fällt en tår över utställningsschäfrarnas fruktansvärda fysik. När en hund liksom inte klarar att stå still utan att nästan välta för att bakstället är så vanskapt så…? Hur i (pardon my french) helvete kunde det gå så jävla illa?!

…har matte tittat på lite rallylydnad utan att förstå särskilt mycket. Karlsson förstod ännu mindre för han hånglade upp bänkgrannarna under tiden, till deras stora förtjusning. Han kan verkligen vara en Don Juan när han sätter den sidan till. 🙂

…har matte varit en ovanligt usel shoppare. Det finns också en möjlighet att hon insett att hon har ungefär allt hon och hundarna behöver, i tredubbel upplaga. Två klickers (de är ju liksom förbrukningsvaror och rymmer med jämna mellanrum), en födelsedagspresent till Izas kommande högtidsdag, en burk Glucosamin till henne (det behövdes ändå men nu slapp jag åka till djursjukhuset och dessutom var det billigare) och en borderterriersiluett i svartlackad metall (en sådan behövs ju i ALLA hushåll! 😉 ) var vad som kom med hem. Personligt bottenrekord i shopping? Det fanns massor med plats kvar i ryggsäcken!

Eftermiddagen tillbringades sedan i rasklubbens monter tillsammans med Bodil och Java. Karlsson och Java funkade lika bra ihop som Karlsson och Sot för två år sedan – lite som ett gammalt gift par – fullkomligt trygga med varandra fast de aldrig träffats innan. 🙂

Kameraperspektivet ljuger en aning. Karlsson är INTE dubbelt så stor som Java. 😉
Det är i verkligheten endast normal hane – tik-skillnad på dem.

Ikväll tror jag inte vi kommer göra sådär jättemånga knop eftersom vi är rätt matta i pälsen bägge två. Karlsson fick ju iofs vila upp sig under hemresan men det kändes inte som en jättegod idé för mig.

Och btw… sådana här tredagarshelger skulle jag nog kunna lära mig att leva med. 😉

4 reaktioner till “MY GOD så trött man blir av MY DOG!”

  1. Vad fina de är där i montern. Duktigt av dem att kunna ligga sådär avslappnat och spana på omgivningen. Det dröjer nog ett tag till innan Soda kan vara så där cool på en mässa.

    1. Efter att ha strövat runt på en mässa i några timmar, och fått massor av intryck, är det inga större problem att få dem att slappna av. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s