Uncategorized

Mañana…

När man (läs: jag) är lite sådär planlöst ledig, som t ex när man (läs: jag) har jullov, drabbas man (läs: jag) lätt av mañana-syndromet; alltså – det kan jag göra i morgon.

För att undvika det i viss mån klarade jag av tre av de större projekten, åtminstone av de som ska utföras utanför hemmet, redan idag.

1. Besökte tre olika möbelaffärer och provsatt ungefär 28 fåtöljer utan att hitta den optimala. Medan jag provsatt den minst o-optimala fåtöljen bestämde jag mig för att köpa en ny Tempur-kudde istället. Räknas det som fåtölj…?

2. Besökte en golvfirma och valde mellan ungefär 72 sorters ekgolv. Plank, tvåstav, trestav, mycket kvistar, lite kvistar, lack, mattlack, dyrt, billigt? Fick med mig provplanka hem – 3-stav, mattlack, ganska lite kvistar men mycket bättre pris än det som var lite snyggare. Karlsson har gått på plankan (!) och jag tror den fick godkänt.

3. Besökte färgaffären och valde mellan ungefär 56 nyanser av grå väggfärg. Fick med mig två provburkar hem. En ljusgrå och en ljusgrå. Här är vi minsann wild & crazy!

***

Igår flög, btw, fan i mig och jag bestämde mig för att lägga ett spår till Karlsson. Det var ungefär 1,5 månad sedan sist så det var väl på tiden. Han löste det faktiskt riktigt snyggt och plockade samtliga apporter utan några tveksamheter. Han hade lite problem på ett ställe där jag gått snäva serpentiner men när han fått jobba på det en stund kom vi vidare. Vi avslutade det hela med ett rejält pipleksakmedsvans-race vilket var mycket uppskattat och sen sov han gott på kvällen. Och om någon har lyckats missa min nya favoritbild som publicerades i förrgår så kommer här en mer ”koncentrerad” variant.

Jag bara älskar bilden! Jag har den numera som skärmbakgrund i telefonen, på datorns skrivbord och på kylskåpet. Kommer på mig med att, med jämna mellanrum, trycka igång skärmen på telefonen bara för att få se den. 🙂 Rent tekniskt finns det väl mer att önska av bilden, men koncentrationen och uttrycket i hans ansikte värmer ett mattehjärta alldeles ofantligt! 🙂

5 reaktioner till “Mañana…”

  1. Bilden är verkligen bra, som redan påtalats!
    Och jag känner igen det där ”manana-manana-symptomet”. Försöker som bäst kravla mig upp ur det där ”det jag inte gjorde idag kan jag göra imorgon”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s