Uncategorized

Av – på!

Det är ju mycket snack om av- och påknapp på hundar. Påknappen på Karlsson har jag definitivt hittat men avknappen är det lite värre med… Däremot funkar den alldeles utmärkt när katt… eh, förlåt, hunden själv får välja. Och då blir han verkligen jätte-av! Han kan gå från full (självvald) aktivitet inomhus till att lägga sig för sig själv och sova i ett hörn i flera timmar, oavsett vad som händer i huset. Ibland börjar man undra om han har flyttat för det är sannerligen en stor kontrast till Iza som alltid är inom synhåll.

En vanlig dag när jag jobbar hemma är det  OK att gå in i (fd)pannrummet/tvättstugan där kängor och hundkläder bor fram till klockan 11 ungefär. Men efter 11 höjs beredskapen avsevärt eftersom lunchprommisen brukar äga rum vid 12- snåret.

Igår gick jag in där vid 11.30 för att stoppa i tvätt i i den för ändamålet avsedda maskinen och då gick larmet! Båda hundarna gick igång för fulla muggar, övertygade om att det var promenaddags. När jag sedan riktade min uppmärksamhet mot tvättmaskinen istället för att börja byta kläder tog det ungefär 18 sekunder innan det såg ut så här… 🙂

För övrigt är det bara julgranen som fattas för att det ska bli jul i år också. Husse har varit lite upptagen med vädret den här veckan och i helgen var ju inte jag riktigt på banan. Men kanske, kanske kan det bli inköp idag? Ja, jo… vi bor i skogen men att gå ut och stjäla en gran ligger inte för mig. Dessutom är det ont om ädelgranar här… I värsta fall får jag väl sopa av gammelbilen och åka och handla själv. I den nya går det inte in någon gran för alla hundburar.

En reaktion till “Av – på!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s