Uncategorized

Julkortstradition

Själv envisas jag ju med att skicka en helt osannolik mängd pappersjulkort, framför allt till släkt och till gamla vänner som jag inte har nätkontakt med. Men – jag har naturligtvis även en cyberspace-anpassad edition som jag tjuvhåller på ett tag till. 😉

Nu har dock de digitala börjat ramla in i mailboxen så helt enligt traditionen har jag gjort en egen sida för dem. Man hittar den uppe i menyn. Den fylls på efter hand utan att det annonseras speciellt här. 🙂

För övrigt så ber Iza mig framföra att hon återigen mycket förtjänstfullt assisterat matte vid skapandet av 2011 års julköttbullar!

3 reaktioner till “Julkortstradition”

    1. Njae… hon övervakar mest att jag mäter rätt och håller rent på golvet – in case of… 🙂 Men hon skulle säkert säkert inte tveka en sekund att träda in som förste provsmakare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s