Uncategorized

Lilla snigel akta dig

Den här filuren (och en kusin/bror/syster/fru/man?) hittade jag i vår vildvuxna kaprifol nu på morgonen. När jag tagit några bilder upptäckte jag att kameran stod i ”sportläge”?! Passar nog bra när man fotar snabbfotade mallar (vilket kameran gjorde senast), men just i det här skedet kanske  det var lite overkill? 😆

Idag ska vi ägna oss åt sim med Iza, lite pelargonshopping (jo, några nya måste jag ha 😉 ) och spår med lille Lennart. Onsdagen blev en välbehövlig vilodag, tack vare/på grund av ösregn. I torsdags blev det spår och uppletande i Ulricehamn och inget var väl någon direkt succé. På något sätt har vi fastnat i vinkelvolten och vi vet inte riktigt hur vi ska ta oss därifrån? Igår körde vi uppletande på hemmaplan med vallning av matte och storasyster och våra egna grejor och då hämtade han in sex prylar på ett ”kick”, snyggt och prydligt. Men i andra rutor förvandlas han till Alfons Åberg och ”ska bara…”. 👿 Nåja, det är väl bara att jobba på, och framför allt bli bättre på att träna på andra, nya, ställen.

7 reaktioner till “Lilla snigel akta dig”

  1. Jg hittade ett liknande ”släktkalas” i vår kaprifol häromdagen jag också. Plus att det var ”kö in”; i klotgranen nedanför plockade jag säkert 20 stycken 😦 Och till råga på allt har jag varit i trädgården och plockat 20 mördarsniglar – på fem kvardat och på fem minuter. Jag vill inte ha de jäkla kräken!!!! 😦 😦 😦

    Ha en trevlig shopping- och träningsdag – i regnet… 😛

  2. På mina mil på cykel igår slogs jag av att varenda cykelväg var nedlusad med sniglar – dumskallar, vad ska de knata över där för, det var väldigt många som inte hunnit undan, milt sagt.

  3. Med risk för att slå in öppna dörrar, men det är inte så att du har gått för fort fram i uppletandet? Alltså – från hemmaplan, matte/Iza-vallning, egna föremål, till bortaplan, annan vallning, andra föremål? Hitta ett mellanting på träning? Bara en liten fundering… 🙂

    1. Självklart kör jag uppletande på andra ställen också! Men inte tillräckligt ofta uppenbarligen. Det är inte så ofta jag har tillgång till andra hundar som kan valla och andra föremål…

      1. Nä en bra träningsgrupp är ju guld värd även om man kör spår… (Vilket ju annars många har som argument när det gäller att köra spår istället för sök – det krävs ingen grupp i spåret…) Nu har vi ju kommit igång med ett litet gäng här nere, hoppas det ska bli bra och hålla i sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s