Lättapport!

Glömde en lustig händelse från gårdagens sjuhäradsträning. K har ju inte apporterat en träapport på … länge. Det har varit tungapport (1 kg) för hela slanten. I lydnadslydnaden är det dock träapport som gäller, och en liten sådan.

Jag slängde iväg apporten som dessutom rullade en bra bit. Långt och snett. Först hittade han inte apporten men efter ett extra apport-kommando klarnade det. Han grep och sprang tillbaks i full fart. Hans ingångar brukar ju vara fina men igår drabbades han av en oväntad lycka över att den var så lätt. Han var alltså tvungen att ta ett litet glädjeskutt med framtassarna mot mitt ben innan han svängde in och satte sig. Svårt att göra något annat än le åt sådana tilltag. 🙂

090430a1

4 reaktioner på ”Lättapport!

  1. Vilket gulligt knäppryck av lilla karlsson 😀

    Storm måste fortfarande ta livet lite med ro just nu så idag letade jag fram den stora’s träningslåda innehållandes smått och gott och gick ut på ängen, och fick direkt dåligt samvete för oj vad glad han blev – hur hinner folk TRÄNA flera hundar dagligen !? * skäms lite* för även om Bastian alltid får hänga med på ett hörn så trivs han onekligen som fisken i vattnet när han får jobba han också !

  2. Han tyckte nog att han blivit en riktig kraftkarl som tog apporten så lätt 😉 Vi får se vad Gula Faran ska ersättas med..jag har lite svårt att släppa sporthojarna…åldersnoja kanske?! 😉 Om vi passerar Borås (de har osedvanligt mycket intressant i just 2-hjulsväg där av nån anledning)på vår jakt så hör jag av mej så jag får träffa Rynkschäfern och Träsktrollet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s