Prioriteringar!

Igår fick jag en förfrågan från min chef om jag ville följa med på fotboll ikväll, Elfsborg – Malmö. Han hade fått sponsorbiljetter från vår tryckleverantör. Mitt fotbollsintresse är ju ytterst begränsat, men någon gång ibland kan det ändå vara kul om jag slipper sitta bredvid husse som genomgår en personlighetsförändring i sådana sammanhang. Den här gången hade jag ju garanterat sluppit sitta bredvid husse, men jag tackade ändå nej med motiveringen; -Jag ska träna hund! Ikväll börjar nämligen träningen/laguttagningen inför Sjuhäradsmästerskapet. Även om det sannolikt finns de som är betydligt bättre skickade att ingå i laget så erbjuds det ett antal bra träningstillfällen, och det tänker jag inte missa. 🙂

Trots att jag i förra inlägget lovat att lägga träningsnördinlägget på annat ställe idag så måste jag ändå berätta om hans platsliggning igår. Det var okända hundar som låg bredvid så jag var lite skeptisk till att gå och gömma mig och stod först synlig. Han låg och tittade intresserat omkring sig och när han inte såg smet jag iväg och gömde mig bakom containern. Då blev han betydligt mer fokuserad (jag hittade ett kikhål, perfekt storleksanpassat för en bt) och la ganska snart ner huvudet. Under tiden hundarna låg plats med skott pågick det förhållandevis livlig träning av framåtsändande, ungefär 8-10 meter bakom deras rumpor. Och där låg min lilla hund – stilla som en gråsten. Är det konstigt att man älskar honom. Ibland… 😉

2 reaktioner på ”Prioriteringar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s