Krokodajl parade (och en anka)

090410a

Störtade iväg igår eftermiddag för lite krokodajl shopping. Lagret visade sig bestå av endast tre krokodajler så jag fick komplettera med en anka. Hoppas att även den faller träsktrollet i smaken? 🙂

När jag ändå var i farten shoppade jag loss på ett varselhalsband till pälstofflingen också. Om varselfärgerna minskar risken för att vägarbetarna ska blir överkörda på vägen borde det väl funka på K på appellplan också, eller…? (Den som inte fattar vad jag yrar om kan läsa här.) Inte särskilt vackert men förhoppningsvis effektivt, och smidigare än att släpa omkring på cykelvimplar som vissa föreslog. 😉 Helst hade jag velat ha ett neongrönt (-gult?) eftersom han klär bättre i det, men eftersom det inte fanns så…

090410b

Och ja, jag vet att det är hög tid att trimma.

Jag ska.

Snart.

(Hur lång är en snart?)

Igår kväll var det som sagt 11-årskalas, även om den egentliga födelsedagen är idag, och jag fick även möjlighet att mingla lite med Bozz, om ni minns honom. Han hade växt till sig lite sedan den här bilden togs för två månader sedan. Ett riktigt charmtroll är han, glad, social och trevlig. Lite väl korta ben för min smak bara. Men det har väl också sina fördelar. 😉

090215h

Inatt var det alltså 11 år sedan jag blev väckt mitt i natten, fick snubbla över till dåvarande grannarna för att passa den blivande storebrodern och hunden när mamma och pappa åkte in för att leverera lillebror. Jag och storebror undrar fortfarande vem som var mest förvirrad, han eller jag, men vi löste det rätt bra tror jag. Den gången inföll den 10:e april också på långfredagen och därför blev det lite extra nostalgiskt.

Om en stund bär det iväg för hundträning, och så ska jag se om jag hittar några penséer ”på vägen”.

6 reaktioner på ”Krokodajl parade (och en anka)

  1. Begåvat, Mårr! 😀 😀

    Själv ”ramlade” jag över en osedvanligt vacker engelsk pelargon i dag. Maken var med och t o m HAN tyckte att den var väldigt vacker och absolut ett föremål för att öppna plånboken. Så, den lär väl dö rätt snabbt; du vet – lätt fånget, lätt förgånget. 😉

    Må väl och ha en Glad Påsk!

  2. Pingback: HundarHundar.se - Borttappat & upphittat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s