Hur får man igång sina läsare?

Jo, man upplyser lugnt och stillsamt om att man snart är upp i 5000 kommentarer och det hela förvandlas (tydligen) raskt till en tävling (utan pris) och kommentarerna bara haglar. 🙂

Vinnare blev som sagt Mr Arboc som tog hem det hela med kommentaren ”Jag måste vinna!”. Och det gjorde han. 🙂
*jublar och applåderar*

Nu är jag uppe i 5022 kommentarer. Får väl se om det blir en ny tävling vid 6000 eller om jag väntar till 10.000?

(Det banala inlägget åstadkom även underverk med besökstatistiken, medan jag satt och kopplade av framför TV:n…!?)

Ett hederspris går också till Mårr som lyckades hosta ur sig 18 kommentarer för att komma upp i 12. DET imponerar. 🙂

9 reaktioner på ”Hur får man igång sina läsare?

 1. Haha, det är alltså SÅ man gör… Får väl ta fram statistiken för min blogg och se om jag kan få igång mina läsare. För jag vet att de finns – flera som jag sporadiskt träffar ”irl” säger ”ja jag följer ju din blogg”. Men varför i herrans namn skriver de inte en endaste kommentar?!

 2. Hahaha, nu har jag uppenbarligen missat något igen:-))

  Bibbi: Känner igen det där, o det kan jag ta på ett sätt, för då vet man ju dom ändå är där o läser. Värre är dom som inte låtsas om något…Jag tycker det är lite läskigt, menar varför? vad vill dom igentligen?
  Men som alla vet så väljer man ju själv vad man skriver:-)

 3. Asta, jag är nog egentligen mest ”rädd” för läsare som jag överhuvudtaget inte ”känner”. Och just därför väljer jag – som så många andra – vad jag skriver.

 4. Mårr: Det gäller att ha sin plan tajmad och klar in i minsta detalj. Låt någon annan göra grovjobbet och glid själv in som vinnare utan att ens ha fått valkar på fingrarna! 😛

 5. Mr Arboc: Självklart. Lysande, sickan. Jag borde veta bättre, men mina frontallober var nog tillfälligt satta ur spel och reptilhjärnan löpte amok – ”jag vill vinna och jag hinner inte tänka efter och var f-n är räknaren, äsch jag bara skriver”.

  lotta: Hmpf.

 6. Mårr; räknaren hade bara jag tillgång till. Det intressanta var ju att det ”under tiden” kom in kommentarer på andra inlägg också, så det var inte sååå enkelt att hålla ordning på för andra än mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s