RGB

Vem, jag säger vem (mer än jag) lyckas slå sig halvt fördärvad på en platsliggning?

I skogen, när vi spårar, håller jag mig minsann på benen nästan oavsett terräng. Och om jag inte gör det så slår jag mig ytterst sällan. Men på det, åtminstone ur fysisk synvinkel, lugnaste momentet av dem alla; platsliggning, då jäklar…

På höften har jag idag ett prydligt märke som representerar samtliga färger i RGB-skalan, dvs Rött, Grönt och Blått. Ca 5 cm i diameter och därmed en prydligt avtryck av den förb…. ”stubben”.

Att sova har, mot alla odds, gått hyfsat. Åtminstone så länge jag inte försökt röra mig. Troligen tack vare inmundigandet av värktablett innan sänggåendet. Det trodde jag inte när det under kvällen igår tidvis gjorde så ont att det svartnade för ögonen. Att böja sig framåt är dock ingen hit och jag nog aldrig tappat så mycket saker på golvet under så kort tid som igår kväll…?! Att hosta och skratta är inget jag gör i onödan. Att sätta sig och resa sig är inte heller det något större nöje. Helt klart är det muskeln som fått sig en ”kyss”. Vilka diagnoser husse kom med igår ska jag bespara er. 😉

Nu undrar jag bara var jag ska skicka Murphy eftersom jag har fått nog? Mårr vill inte ha tillbaks honom utan tycker det räcker med hans bror. Helst vill jag skicka honom till någon jag inte känner. Tips, någon?

***

I väntan på att drogerna skulle få effekt igår satt jag och tittade på Djävulen bär Prada. Jag har sett den förut, och jag var lika imponerad av Meryl Streeps rolltolkning den här gången. Att det är samma människa som spelar i Mamma Mia är nästan omöjligt att ta in. En fantastisk skådespelerska är hon onekligen.

5 reaktioner på ”RGB

  1. Hmm… kan faktiskt inte komma på någon lämplig person att skicka Murphy till, de ”fiender” jag har har så vitt jag vet fått sin dos ändå – han kanske har många bröder, Murphy??

  2. Sant, oskyldiga djur ska inte behöva lida. Men, min fd chef kan var något. Hon blev utkastad från jobbet och har så vitt jag vet inga nya anställda att förstöra livet för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s